Sådan bruger du bilrensere effektivt

3 trin til hurtigt at rengøre bilens interiør:

1. shoose5 gallons bilinteriørrensog Ryst godt før brug, injicer jævnt i en afstand på ca. 15 cm fra rengøringsstedet, lad det stå i ca. 15 sekunder, og tør det forsigtigt af med en blød klud;
2. Det kan hurtigt rense overfladen af ​​bilglas, bafler, bilkarosseri osv. Bilrenseren kan fjerne alle former for klæbebånd og klistermærker, der er klistret på overfladen af ​​bilglas, og kan fjerne omgivelserne af hjul, skærme, kofangere , karosserier osv. Oliepletter på værktøj;
3. Brugen af ​​bilrens kan også danne en beskyttende film for at beskytte lakken.Derudover bruges bilens interiørrens til at rense bilens kemiske fibre, træ, læder, klud, fløjl, ingeniørplast og andre produkter.

Bil-interiør-rens-20L

20Lbilinteriørrens kan rense de fleste bilinteriørmaterialer, såsom plastik, kunstlæder, flannel osv. Den skal rystes et par gange før brug for at lade den sprøjte og skumme jævnt.
For glas og metal skal det tørres og rengøres, før rengøringsskummet er tørt for at forhindre pletter i at opstå.Hvis skummet er tørt, kan det vaskes med vand.


Indlægstid: 30-jul-2022
Tilmelde